Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Sou Cnkwyc5nbm / Οι ταλιμπάν πλησιάζουν στην καμπούλ 14.08.21 , 11:18 τόλης βοσκόπουλος:

Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Sou Cnkwyc5nbm / Οι ταλιμπάν πλησιάζουν στην καμπούλ 14.08.21 , 11:18 τόλης βοσκόπουλος:. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Οι ταλιμπάν βρίσκονται προ των πυλών της καμπούλ, συνεχίζοντας την προέλασή τους στο. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν.

Wzufpetfhdoekm
Wzufpetfhdoekm from www.pronews.gr
Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Μετά την κατάληψη της καμπούλ από το ταλιμπάν και την παγκόσμια ανησυχία για το νέο υπερσυντηρητικό καθεστώς που θα κυριαρχήσει στο αφγανιστάν, με μεγαλύτερο θύμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δη των γυναικών, τον. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Οι ταλιμπάν πλησιάζουν στην καμπούλ 14.08.21 , 11:18 τόλης βοσκόπουλος: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40.

Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν.

Οι ταλιμπάν απειλούν την καμπούλ και ετοιμάζονται να πάρουν την εξουσία στο αφγανιστάν, με ξένες πρεσβείες να κλείνουν και τον λαό να φοβάται τα αντίποινα. Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Μετά την κατάληψη της καμπούλ από το ταλιμπάν και την παγκόσμια ανησυχία για το νέο υπερσυντηρητικό καθεστώς που θα κυριαρχήσει στο αφγανιστάν, με μεγαλύτερο θύμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δη των γυναικών, τον. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Οι ταλιμπάν πλησιάζουν στην καμπούλ 14.08.21 , 11:18 τόλης βοσκόπουλος: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Οι ταλιμπάν ήδη εξαφανίζουν τις γυναίκες. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία: Οι ταλιμπάν ανήλθαν στη εξουσία μετά από έναν μακρύ εμφύλιο πόλεμο και κατείχαν το 90% του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του 14.08.21 , 11:04 young sheldon.

Οι ταλιμπάν απειλούν την καμπούλ και ετοιμάζονται να πάρουν την εξουσία στο αφγανιστάν, με ξένες πρεσβείες να κλείνουν και τον λαό να φοβάται τα αντίποινα. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.

Oe5j4opkhrmcvm
Oe5j4opkhrmcvm from i1.prth.gr
Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Κυριακή, 15 αυγούστου 2021, 06:40. Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του 14.08.21 , 11:04 young sheldon. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Δυτικές χώρες απομακρύνουν διπλωμάτες τους από το αφγανιστάν λόγω της προέλασης των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καμπούλ έχει ήδη παραδοθεί στους μαχητές των. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Οι ταλιμπάν βρίσκονται προ των πυλών της καμπούλ, συνεχίζοντας την προέλασή τους στο. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Τρόμο στις διπλωματικές αρχές δυτικών χωρών έχει προκαλέσει η ανάληψη της εξουσίας στο αφγανιστάν από τους ταλιμπάν. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Το αφγανιστάν βρίσκεται σήμερα σχεδόν ολόκληρο στα χέρια των ταλιμπάν, μετά την κατάρρευση των κυβερνητικών δυνάμεων και τη φυγή στο εξωτερικό του προέδρου άσραφ γάνι, ο οποίος. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Μετά την κατάληψη της καμπούλ από το ταλιμπάν και την παγκόσμια ανησυχία για το νέο υπερσυντηρητικό καθεστώς που θα κυριαρχήσει στο αφγανιστάν, με μεγαλύτερο θύμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δη των γυναικών, τον.

Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία τους με ελικόπτερο. Υπάρχει μια παλιά αφγανή φράση που λέει: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Ρεκόρ ζέστης με 47,4 βαθμούς κελσίου στη νότια επαρχία κόρδοβα Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ.

Kcugyqmlpb4cnm
Kcugyqmlpb4cnm from www.naftemporiki.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Οι ταλιμπάν απειλούν την καμπούλ και ετοιμάζονται να πάρουν την εξουσία στο αφγανιστάν, με ξένες πρεσβείες να κλείνουν και τον λαό να φοβάται τα αντίποινα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη. Οι ταλιμπάν επιδεικνύουν τα αμερικανικά αεροπλάνα που κατέσχεσαν 15/08/2021, 16:36 καύσωνας στην ισπανία: Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν βρίσκονται προ των πυλών της καμπούλ, συνεχίζοντας την προέλασή τους στο. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του cnn clarissa ward, οι ταλιμπάν βρίσκονται ήδη στην καμπούλ.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί, αξιωματούχοι και δημόσιοι λειτουργοί να φύγουν από την πόλη.

Οι ταλιμπάν έφτασαν μέχρι το προεδρικό μέγαρο, ενώ έχουν ήδη ξεσπάσει οι πρώτες συγκρούσεις με δεκάδες. Στο μεταξύ χθες οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη σεμπεργκάν στο βορειοδυτικό αφγανιστάν, τη δεύτερη πρωτεύουσα επαρχίας έθεσαν υπό τον έλεγχό τους σε λιγότερες από 24 ώρες. Οι εξελίξεις στο αφγανιστάν είναι πλέον ραγδαίες, με τους ταλιμπάν να αποκτούν τον πλήρη έλεγχο της καμπούλ. Μετά την κατάληψη της καμπούλ από το ταλιμπάν και την παγκόσμια ανησυχία για το νέο υπερσυντηρητικό καθεστώς που θα κυριαρχήσει στο αφγανιστάν, με μεγαλύτερο θύμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και δη των γυναικών, τον. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Μια γυναίκα φεύγει από το πατρικό της μόνο με το νυφικό της. Δραματική η κατάσταση στο αφγανιστάν καθώς πλέον και η πρωτεύουσα καμπούλ πέφτει στα χέρια τον ταλιμπάν, με το υπουργείο εσωτερικών της χώρας να αναφέρει ότι μαχητές των ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Η επέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν οδηγεί στη σύνθλιψη των όποιων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είχαν. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του 14.08.21 , 11:04 young sheldon.